Sunday 28 November 2010

Mõnus nädalavahetus...

Hei! Järjekordne nädalavahetus sai läbi. Meil möödus see mõnusalt. Laupäeval käisime pärast tööd Bunburys väiksel shoppingul, et veelgi õhemaid tööriideid soetada, ning täna ehk siis pühapäeval käisime taaskord rannas lõõgastumas, sest see on parim, mida pärast pikka ja väsitavat töönädalat teha. Oleme iga nädalavahetus käinud erinevates randades ning seekordne Yallingup'i rand oli TÕELINE paradiis. Suurema osa ajast veedame loomulikult vees, sest võitlus lainetega pakub palju palju lõbu :) Poisid ostsid endale mõned nädalad tagasi ka bodyboardid. Ma ise ei ole veel proovinud ühega sellistest sõita, aga eks tuleb endalegi see soetada. Aga seekordne rand hiilgas oma lainetega. Surfareid oli muidugi vinge jälgida :) Sooviks isegi osata...loodan, et meil tekib võimalus seda veidikene õppida. Eriti siis, kui idarannikule lähme ;) 
Töö juures endiselt kõik väga hästi. Ennast kiites ma ei väsi, aga olime meie farmeri kauaaegse töölisega laupäeva õhtul ühel sünnipäeval koos ning ta rääkis, et farmer on minu ja Nastjaga väääääga rahul :) Meie 5-sest grupist on meid farmi alles jäänud 3. Lahti on lastud üks itaallane ja üks prantslane. Nii juhtub, kui sa piisavalt väle ja korralik ei ole. Lisaks kõigele muule heale on minu ja Nastjaga ka väike erand tehtud. Kui muidu pandakse ühte puude rida üksi tegema, siis meid on alati kokku pandud, sest farmer ütles, et teeme koos eriti kiiresti ja hästi. Muusika meie kõrvadele :) See ainult innustab meid.  Elu hostelis on ka mõnus ja rahulik. Ega ta muud muidugi olla saakski, sest kogu siinne rahvas elab ju sama elu: läheb hommikul kella 6-st või 7-st tööle ning lõpetab 3 või 4, mis tähendab, et pärast tööpäeva ei tee me muud, kui käime dušši alt läbi, sööme õhtust ning veedame u kella 9-ni õues oma aega. 9-ni seetõttu, et u 10-st lähme magama, sest vässu on niiiiiiiiiii tugev. Tööd teeme ju 6 päeva nädalas, iga päev 9 tundi. Nii veel järgmised 2 kuud. Vähemalt mina ja Nastja.
Ilmad on nagu ikka suurepärased. Päikesega tuleb aga ikka eriti ettevaatlik olla. Ilma mütsi ja kreemita ei tohi mitte mingil juhul. Donnybrook'i kohal kõigele lisaks veel osooniauk ka. Täna oli ka rannas vees olles särk seljas. Igaks juhuks.
Küsitakse ikka aeg ajalt, kuidas nende madude ja sisalikega meil lood on. Neid on palju, aga neid ei näe tihti. Mina olen madu näinud ainult 2-l korral, sisalikke mõnevõrra rohkem. Meil siin hosteli kõrval jõgi, mille ääres neid viimaseid ikka elab. Musta värvi ja sellised eriti koledad :) Kui järgmine aasta aga rändama asume, eks siis tutvume ka siinse "wildlife"-ga rohkem. Neid, kes mitmel korral ka nt metsikut krokodilli näinud, on mitmeid. Rääkimata muidugi muudest elukatest, sest siiski 98% maailma kõige mürgisematest loomakestest elab just Aussis. 
Lisan siis mõned pildikesed ka, mis taaskord kipuvad ookeaniäärsetest seiklustest olema :) Põhjuseks lihtsalt see, et meie praegune elu ei vii meid eriti kuskile mujale paikadesse. Peab veel veidike ootama :) Olge kõik tublid ning palju päikest teile, sest seda on vist lumisesse Eestisse vaja :) Kuigi jah, lumi on ju tõesti ilus ja tore ning nautige seda nii, nagu meie naudime päikest ja tulist rannaliiva :)





                                                          Ootan ootan :)

                                                                  Hüpeeee :)


3 comments:

  1. Tere Liisukene,

    Mina juba tean, et Sa oled tubli ja töökas, hea et ka kohalikud on seda märganud. See kindlasti loob Sul uusi võimalusi liikuda parematele kohtadele:)
    Ausalt öeldes olen ma täitsa kade, et Sul seal nii ilus ilm on, Eesti on ikka väga lumine.
    Andu käis nädalavahetusel Poolas šoppamas:)(autojuppe loomulikult) ja mina oli sel ajal Tartu sõbrannadega, oli suurepärane nädalavahetus.
    Üks hommik arutasime töökoja laua taga, et kaua Sa siis ära juba oled olnud, igatsus kõigil peal, tuli aga välja, et alles 1 kuu:))))

    Soovin Sulle jaksu ja vastupidamist sinna kaugele.
    Ja ole sama tubli edasi.

    Kallistame Sind
    kadri ja Andu:)

    ReplyDelete
  2. Tsauka kallis Kadri! Aitäh Sulle heade sõnade eest :) Nii tore kuulda :) :) Andu meeletutest shoppingutest olen ma jah juba kuulnud :D ning Sinu toredast nädalavahetusest sain aimu juba Facebookis :)
    Siinset ilusat ilma võin ma saata Sulle oma mõtetes kuhjaga :) Aga jah, ilmad on tõesti suurepärased ja 1. detsembrist algas siin ka ametlikult suvi, mis tegelikult alles kogub oma täistuure, olgugi, et kohati viskab juba 40 kraadi ära.
    Jah, tõsi ta on, ei ole ma siin veel sugugi kaua olnud, kuigi nüüdseks siiski pea poolteist kuud vist juba. Hetkel ta justkui venib, aga küll ta varsti lendama hakkab :)
    Ole tubli kallis Kadri ning kirjuta aegajalt jälle. Sinu kirju on alati hea saada :) Kalli kalli! Igatsen!

    ReplyDelete
  3. Tere Liisukene,

    Kirjutan Sulle jälle, nädalakene on möödas ja nii mõndagi juhtunud:)))
    Eestis tuleb lund aina juurde, tänaseks on lumesajuga jälle mingid rekordid sündinud:P Kas Sa Eesti lund ka natukene taga igatsed või naudid veel endiselt seda mõnusat sooja ja päikest, mida meie siin juba taga igasteme.
    Sellel nädalavahetusel õnnestus ka minul Andu õnnemaad näha, seal oli tõesti väga lahe ning pool päeva -10 kraadises külmas ringi tatsata ja vajalikke osi otsides, oli lausa lust:) Mehed olid päeva lõpuks üliõnnelikud, kuid nüüd nad saavad aru mida naised tunnevad, kui šoppamast tagasi tulles nägu naerul ja kolm paari saapaid kotis :))) Tagasisõites olid neil umbes samad näod ees:D
    Liisukene, kui Sul raha rohkem hakkab alles jääma, osta palun ümbrik ja mark ning pane natukene päikest meile siiapoole teele:)
    Olen Sinu blogidest lugenud, et Aussis elab väga palju ämblikke ja madusid, kas kedagi erakordselt koledat oled ka ise kohanud? Ise vist minestaksin ämblikut nähes, sest seal on nad kindlasti 100-korda koledamad, kui meie pikajalgsed:D:D:D
    Kuna varsti on jõulud lähenemas, siis kahjuks sellel aastal peame jõulumaad ilma Sinuta külastama, millest on meil väga kahju, kuid teeme seda koos emaga:)
    Nädala pärast oled Sa juba kaks kuud ära olnud, nii see aeg lendab:)

    Tean, et Sa jõuad tagasi minu sünnipäevaks, too siis värvilist traati:)

    Liisukene, kallistame Sind Anduga kõvasti ning jääme endiselt igatsema Su järgi=)


    Kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli-kalli.

    ReplyDelete