Tuesday 2 November 2010

Kõik on muutlik










Hei! Nii tore, et saan jälle siia kirjutama :) Seiklesime eelmised 4 päeva kõrbes, niiet arvata võib, et ei saanud ei netti ega ka helistama. Eelmist postitust lugedes võite järeldada, et oleme Perthist 1000 km kaugusel Carvarvonis. Aga me ei ole. Meil muutub kõik väga äkiliselt :) Alustasime oma sõitu Donnybrooke'ist Carnarvoni poole, et seal kuskil farmis tööle asuda. Poole teel peal sinna saime aga teada, et pea iga farmi sissesõidu ees on kirjas No work. Milles siis asi? Austraalias oli sel aastal väga pikalt põud, mistõttu hakkab ka põhjas farmitöö peale alles detsembri alguses. Viljad ei ole veel lihtsalt valmis. Meil aga kindlasti vaja tööd varem kui 2 nädala pärast ning see tõi meid otsusele sõita tagasi Donnybrooke'i, kus kõigi lootuste kohaselt peaks enne farmi saama mingi teise tööotsa. Siin on üks tuntud tööhostel, kus aidatakse sul tööd saada.  Kuna farmi praegu veel ei saa, on see hetkel meile hea võimalus ära kasutada. Loomulikult otsime ka ise edasi. Aga hosteli nimi on Brook Lodge ning siia me täna ennast maha panimegi. Mõnus on siin. Donnybrooke on väga väga ilus koht, kus on võrratu loodus. Aga jah, et me ikka tööd saaksime, siis hoidke meile jätkuvalt pöidlaid :)
Räägiks natukene meie autoretkest läbi kõrbe. See oli huvitav, väsitav ja ohtlik. Huvitavaks tegi selle sealne taimestik ja loomastik, väsitavaks meeeletult pikk sirge tee ja kohutav kuumus ning ohtlikuks teele jooksvad kängurud. Aga me saime hakkama :) See retk oli siiski põnev ning kuna sõitsime vahetustega, siis said kõik ikka puhata ka. Meeleolu tõstis veel autos mängiv 80date pop-rock, mis sobis kui rusikas silmaauku. Kui Donnybrooke tagasi sõites kõrbest välja saime, käisime ujumas, nagu piltidelt näha võite. Mõnus mõnus mõnus oli, aga juhtus ka üks väike õnnetus. Mingi hetk hakkasid lained ennast koguma ning ühe laine tuleku ajal olin ma oma digikaga veepiiril pildistamas, aga ma ei teadnud, et see laine mind nii madalas pikali lööb. Silmaga ei osanud lihtsalt olukorda hinnata. Kukkusingi siis vette, laine lõi mind endaga kaldale ja nii ta oligi. Digikas oli ju aga käes. Vees olles püüdsin meeleheitlikult digikat üleval hoida, aga ta sai ikkagi natukene vett. Ja nüüd ta ei tööta :( Kuna see on aga ainukene pildistamisvahend, mis meil kamba peale võtta, siis see tähendab, et peame oma klõpsude mobladega pilte tegema. See aga ei kõlba ju kuskile. Eks peame selle olukorra kuidagi lahendama.
Rääkige, kuidas Eestis ilmad? Ise ei jõua siin jälgida, kuna netis oleku aeg niigi pidevalt piiratud. Blogigi kirjutan meeletu kiirusega, niiet kui trükivead jms vead, siis palun ärge pange tähele :)
Siin lähevad ilmad järjest kuumemaks. Öösiti enam korralikult magada ei saa. Aga küll me harjume.
Kohe, kui meil midagi uut, üritan jälle teada anda. Seniks, kõike head ja kallid!!!

No comments:

Post a Comment