Wednesday 27 October 2010

Meil on nüüd auto!

Kergendasime täna neljakesi oma kukruid ning tegimegi selle ostu ära. Väga suure tõenäosusega sõidame siit laupäeval minema, et alustada tööga farmis. Loodetavasti :) Nüüd siis aga autost. Ma ei taha mõeldagi, mida STLi rahvas mõtleb : D, aga selle raha eest lihtsalt paremat ei saa. Meil oli auto ostul abiks üks vanem eesti mees, kes siin juba üsna pikalt elanud. Vaatas kõik tähtsamad asjad üle ning käis meiega proovisõitu tegemas. Meeldis temale, meeldis meile, ja võetud ta saigi. Tulime ise just praegu sõidult ning mitte niisama tiirutamast, vaid tõmbasime ikka kohe kesklinna ja siis kiirteele ja siis randa : D Väga mõnus oli. Aga ei oleks me GPS-i ostnud, ei oleks me kuskile välja jõudnud. Aaaaa, aga tahate vist teada ka, mis auto me ostsime? : D Austraalia Holdeni. Eks siis ole näha, kuidas meil selle autoga minema hakkab. Pilte masinast lisan ma homme, siis saab ikka valges neid pilte teha. Täna ei olnud mahti. Aga see-eest on meist autos mõni pilt :)

5 comments:

  1. Aiii, sel on ju rool vasakul pool, appi kui hull! Nii vägev :D Kas teil siis juba kindel koht kuhu maale lähete või hakkate farme läbi sõitma ja asja uurima? Meil ilm on..külm nagu arvata on :) Muidu ei kurda, ma hetkel Tartus, käisime lahtiste uste päeval, Kati kammis veits ära ja mängis laibaga :D Selline kuivand, suht naljakas :) Kuidas sul siis selle päikesega lood on, olete väga põlenud juba? Ja kuidas rannas oli, vesi kindlasti mõnus.

    ReplyDelete
  2. Eliise,
    ilmselt minult ootad sa üldse kõige vähem mingit ühendust või tagasisisdet, aga tea, et päris südamest on mul sul üle väga hea meel, et sellise tripi ette oled võtnud.
    Ja üks mis eristab sin enamikest ja ka minust, on see, et sa võtad asja mõistusega, mis on väga äge!

    Hoian sulle pöialt ja jälgin su tegemisi kindla peale! Ole tubli!

    Päikest(vähem päikest?) soovides,
    Meeri-Mall :)

    ReplyDelete
  3. Tsauka Merle ja Meeri-Mall! Meiega on nüüd nii, et laupäeval tõmbame minema ja hakkame lihtsalt farmist farmi käima ja küsima, kas saab tööle või mitte :)Hoidke siis meile pöidlaid, meil varsti raha juba vääääga vaja :D Ega siin see elu odav ei ole. Aga Meeri-Mall, mul väga väga hea meel kuulda sinust ja tore, et mulle kaasa elad :) Aitäh sulle! Olge kõik tublid ja kohtumiseni!!!

    ReplyDelete
  4. Sa oled sel viimasel pildil nagu naissoost Indiana Jones! Hoian pöidlaid, et te kiiresti farmi leiaks, kus tööle saaks, sest olen kuulnud, et see võib suhteliselt raske olla. Loodan ka, et te ühegi mürgise ämbliku otsa ei satu- see oleks minu suurim õudusunenägu! :D

    Edu ja õnne ja vastupidavust!

    ReplyDelete
  5. Ega kerge ei ole muidugi end siin neljakesi koos kuskile farmi sokutada, aga õnneks on siin neid niiiii palju ja õnneks kestab nt viinamarja hooaeg 10 kuud ning noh, loodame natukene ka sellele tõsiasjale, et eestlased on mitmel pool ´most wanted´ :) Õnneks mõnes kohas juba väikesed tutvused ees... Aga suur aitäh sulle heade soovide eest, Eliise! =)

    ReplyDelete