Friday 29 October 2010

Maale ära!

Heia! On reede õhtu. Istusime just oma hosteli hoovis selle maja rahvaga. Nemad tähistavad nädalavahetuse saabumist, meie neljakesi aga seda, et saame siit lõpuks minema vurada ja maale sõita. Oleme õnnelikud, sest nüüd ootab meid ees tõeline Austraalia maaelu. See ongi just see, mida me tahame ja mida me pikalt igatsenud oleme. Kogu vajalik kraam, alates telgist kuni veekanistriteni on ka kenasti olemas. Esimene eesmärk maal on aga leida TÖÖ. Oiii kuidas me seda juba tahame, sest elu Aussis on ju küllaltki kallis ning enda rahad ei pea igavesti vastu. Igaljuhul, loodame siis parimat ja hoidke meile pöidlaid! Ma usun, et see kant, kuhu me esialgu suundume, ei ole väga suur pommiauk ning me saame võimaluse endast ikka teada anda. Kui aga ei õnnestu, siis ärge palun muretsege! Siinsed eestlased on meile ikka rääkinud, et vahepeal ei saa maal olles 2-3 nädalat ei internetti ega ole ka telefonilevi, mistõttu on nende lähedased Eestis väga mures. Aga selle vastu lihtsalt ei saa. Eks oleme oma e-Eestiga ära hellitatud :)
Aga mis siis ikka, lähen nüüd magama. Homme vaja vara ärgata ning kogu kraam autosse ära vedada ja siis veel check-out siin hostelis ära teha.
Armastan teid kõiki väga väga väga ning olge tublid ja õnnelikud! :) Meie oleme ka :)

3 comments:

  1. Mis ma muud ikka öelda oskan kui EDU ja hoia ämblikest ja madudest-ussidest eemale ;)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Tere Liisu, On Laupäeva hommik ja söön oma musiga hommikust. Sina tulid jutuks ja kohe kirjutangi sulle, et ikka tagasisidet saada ;) ma tean, et sul seal hetkle sada korda muud tähtsamalt teha, kui kirjutada aga ikkagi - nii tahaks teada iga su sammu !!!!!
    Meie läheme täna Arne juurde 2 põhjusel. Esiteks läheme metsast puid tooma atv ga , veame metsast 7 meetrised palgid välja, et need kevadel juurdeehituse katuse tugedeks panna.
    Teine põhjus on silmud. Argo saab täna Rakveres 20 kilo ja peame purki panema. Sulle ka plaanitud purk kõrvale panna. ja siis pühapäeval sõidame niisama atv ga ringi.
    Jalg hakkab juba paranema ja saan natukene juba longatud. ATVga saan ilusti sõita - ma vähemalt loodan ;);)
    Töö juures kõik sujub - ema ainult ütles et kui Liisu oli siis sai söök kiiremini valmis - kõik räägivad sinust ja uurivad kuidas sul seal läheb.
    Üks hommikune koosoleks läks meil isaga arutades, et kuidas Aussis kaardi maksetega lood on - Arnel oli ka omast kogemusest paar tarkust lisada.
    Kadri palus ka sind tervitada ja kui ta eile koju tuli vaatas kohe arvutisse ja teatas,et Andu kas sa nägid Liisu on kirjutanud ! aga ma oli reedel tööl kauem ja olin juba lugenud ;)
    Meil kõik sujub !
    Armastan sind ja ootan sinlt väikest elumärki !
    Hoia ennast !!!

    ReplyDelete