Sunday 6 March 2011

Melbourne juba paistab!


LÕPUKS! Nüüd on asi kindel! Piletid Melbourne'i ostetud ning ootusärevus on loomulikult mee-le-tu... Lendame 28. märtsi öösel, kohale jõuame varahommikul. Niiet kui juba sinna jõuame, hakkab ajavahe olema mitte 6, aga 8 tundi. Netis juba uurimistöö ka tehtud, et mida kindlasti kaema minna ning kuhu hostel võtta jms. Oleme õnnelikud :)
Vahepeal midagi märkimisväärset pole toimunud. Vb see, et Martinid käisid üleeile õhtul külas ning et 2 uut eesti poissi on meil siin hostelis :) Said ka juba kenasti tööle ning üks nendest lausa samasse kohta, kus minagi töötan. Niiet polegi ma enam üksik seal asiaatide keskel. Üleeile, kui mul vaba päev oli, läksin hommikul kööki, et miskit süüa valmistada ning poisid olid ka juba köögis hakkamas ning ohhhh  kui hääd sööki nad valmistasid- PRAEKARTULEID SIBULAGA!!! Üleüldse kartulit sõin ma viimati jõululaupäeval, niiet jah, teate ise, mis tunded mind seal köögis valdasid :D Kohe näha, et eestlased! Lihtne ja kodune praekartul sibulaga! Ohh kui ma seda lõhna tundsin. Koduigatsus tuli peale. Tahaks oma ema praekartuleid...ohhhhh. Miks ma ise sellist head ja lihtsat asja siin pole valmistanud? Sest need kartulid, mis siin on, ei kannata mitte mingisugust kriitikat. Vähemalt need, mida siin Donnybrookis saada on. Lumivalged, puised ja maitsetud. Niiet seetõttu pole kordagi tulnud pähe siin enam kartulit süüa. (Poisid jõid kõrvale muideks piima! Nii Eesti ikka! Must leib oli ainult puudu... siin on kahjuks võtta ainult valge sai). Aga jah, praetult ja koos maitseainete ning sibulaga on need kartulid kindlasti vägagi head.
Aga mis siis ikka...ei rohkem ega vähem kui 3 nädalat ja läinud me siit olemegi...esialgu pidime muidugi jaanuaris minema, seejärel veebruaris, päriselt aga saame minema märtsi lõpus. Noh, parem hilja kui mitte kunagi :) Olge kõik tublid ning võtke siis kenasti meie valimistulemused täna vastu :) Austraalias võttis e-hääletamisest osa 153 eestlast. Ma kuulun nende hulka :)  Jääge moodsaks!

No comments:

Post a Comment