Sunday 6 February 2011

Tähelend veinifestivalilt- mina ja Nastja Austraalia kohalikus ajalehes

Gourmet Wine & Food Fest Donnybrook jääb meile alatiseks meelde, sest sealt algas meie tähelend Austraalias :D  Mina ja Nastja vestleme ning naudime toredat päeva, kuni astub juurde üks noor naine, tutvustab ennast (tegemist ajakirjanikuga), küsib, kust pärit oleme, mis meie nimed on (kirjutab kenasti kõik üles) ning palub, kas võib meist paar pilti teha. Meie loomulikult selle kõigega nõus ning nüüd ei jää muud üle, kui see leht kätte saada :D Ma nime ei mäleta täpselt, aga perenaine Lynn teab, niiet pole muret :)
Täna ehk siis esmaspäeval kell 3 lähme aga ühe ajakirjanikuga juba lausa kohtuma :) Austraalias olevate noorte eestlaste pärast tullakse juba Eestist kohale, et nendega intervjuud teha. Eesti Päevalehe ajakirjanik Dannar Leitmaa helistab veidikene enne 3, et siis juba kuskil kokku saada ja meie Austraalia elust rääkida. Eks siis millalgi, kui ta Eestisse tagasi pöördub, ilmub ka selleteemaline artikkel. Kõik need noored, kellega ta kohtub, on leitud MUIDUGI Facebook'i kaudu.
Muidu aga kulgeb meil siin kenasti. See nädal peaks uued tööotsad saama. Sellega seoses on päris häid uudiseid: meie esimese farmi farmerid olid meiega nii rahul olnud, et tahavad meid tagasi. Tunneme sealset supervisorit ning tema rääkiski meile. Kui nüüd see nädal alustatakse seal nashide korjamisega, siis on meile ka töökoht kindlustatud :) Loodame, et tõesti nii lähebki. Varsti aga jõuab kätte aeg Donnybrook'ist kaduda :) Nädalad LENDAVAD.















No comments:

Post a Comment