Friday 25 February 2011

Ahoi! Eestlased!

Tänane poeskäik venis meil Nastjaga väga pikaks. Olin kassas maksmas, kui äkki märkan, et Nastja juba poest väljunud ning istub pingil ja räägib juttu kahe võõra tüdrukuga. Mõtlesin, et eks siis hakkas lihtsalt kohalikega juttu puhuma. Siin satub võõrastega väga tihti rääkima. Kui nende juurde jõudsin, siis muidugi kuulsin, et omavahel suheldakse eesti keeles ning oligi asi selge :) Ma ei imestanud muidugi, et kuskil suure Austraalia väikelinnas võib taaskord uute eestlastega kokku saada. Nastja rääkis siis, et istus sellele pingile maha, et mind oodata, kuni need tüdrukud ka poest välja tulid ning tema kõrvale istet võtsid. Muidu oli kõik vaikne kui siis järsku kuuleb, et üks tüdrukutest küsib teise käest midagi ning seda mitte inglise, aga eesti keeles. Niii nii kihvt ikka :)  Tüdrukud olid muidu ülisõbralikud, rõõmsameelsed ja täiesti eestlaste nägudega. Pärit on nad Pärnumaalt. Istusime siis seal neljakesi ja rääkisime vist tõesti u tund aega juttu. Jagasime oma muljeid ja kogemusi. Nalja sai kohutavalt palju :) Nemad ise elavad selles samas farmis, kus töötavad ning rääkisid ka, kui lohakad ja lärmakad teised seal elavad backpackerid on. Aga nad olid siiski ka niivõrd positiivsed ning naeravad pigem kõige selle üle. Aga jah, kui saime oma jutud räägitud, siis soovisime teineteisele palju edu ning loomulikult loodame, et kohtume veel. Nad elavad Donnybrookist veidikene väljas, poolteist tundi kõndi, ning käivad siin poes iga nädalavahetus. Nii tore :) Nad olid tõesti nii toredad ja mõnusad ning tuju on nüüd kohe nii hea :) Oma kaasmaalastega nii kauges kohas kohtuda on alati südantsoojendav.
Kui poest tagasi jõudsime, siis viisime oma söögid kiiresti külmkappi (enne pidime aga oma külmakotti hakkama pesema, sest kahjuks oli üks muna seal katki läinud) ning viskasime end koheselt puhuri ette pikali, veepudel kenasti kõrval. Meil on siin siis hetkel niivõrd palavad ilmad, et lihtsalt halb on. 24/7 lihtsalt nõretada higist on tõesti ebameeldiv. Kõige halvem on see, et nahale kipub  tekkima sügelev lööve. Mu kaela kallal oleks nagu suur kihulaste parv käinud. Selle kõige peale aga lähengi vaatan ilmateate üle, lootuses, et järgmine nädal jäävad temperatuurid +30 kanti.
No näete, Eestis saab praegu karmi ja pikaaegse külma üle vinguda, siin aga karmi ja pikaaegse kuumuse üle :D  Ei kõlba ei üks ega teine... Njah, no mis sa teed :) Aga ega midagi, tuleb meil siin kannatlikult sügist oodata, et saaks inimese kombel jälle elada, ja Eestis kevadet. Me oleme ju kannatlikud :)

No comments:

Post a Comment